HomeОтпушване на канали в София ниски цени и денонощно

Столицата София в голям и стар град, малък мегаполис с всичките свои предимства, недостатъци, красоти, особености и проблеми. Един от тези проблеми е нуждата от отпушване на канали в София. Със своите над половин милион домакинства и още толкова трърговски обекти, офиси, хотели и ресторанти това налага поддръжката на огромна тръбна и канализационна мрежа.

0895 705 833

24 / 7 аварийно до 40 минути

отпушване-на-канали

Отпушване на канали в София

Нуждата от отпушване на канали в София е чест проблем и отлагането може само да влоши ситуацията

Отпушване на мивка в София

Запушената мивка я прави неизползваема. Това е изключително неприятно в заведение за хранене и отстраняването на проблема на трябва да се отлага.

Отпушване на тоалетна в София

Запушената тоалетна винаги е свързана с неприятни миризми. Съществува риск от плъзвнато на зарази и бактерии.

Отпушване на сифон в София

Подовият софонът често става обект на запушвания от косми и остатъци от миещи и перилни препарати. За това е важно той да се поддръжа в чисто и добро  състояние. Това може да ви спести наводнение!

ВиК ремонт

Фирмата предлага всякакви ВиК ремонти на територията на град София, София-област и град Перник

Видеодиагностика на канали

При по-сложни и деликатни ситуации е добре да се предприеме първоначална видеодиагностика на запушеният канал. Това ще добре по-диба насока за локализирането на проблемното място.

Отводняване

Стевика България разполага с мощни помпи и резервоар за извъшване на всякакви отводнявания на мазета, гаражи и подземни помещения, които са претърпяли наводнение.

Цени за отпушване на канали и ВиК ремонти

Стевика може да Ви предложи конкуренти и достъпни цени за всякакви ВиК ремонти и услуги.

Отпушване на шахта

Разполагаме с мощни дюзи за отпушване на шахти. Дюзите работят съвместно с агрегати, които доставят високо налягане директно през дюзата в запушенбата шахта.

Софйският ВиК оператор в лицето Софийска вода на има грижата за поддръжка на мрежата до най-близката шахта пред входа на търговският(офис, магазин) или жилищен(блок, кооперация) обект. От там грижата за изправността на канализационните пътища има собственикът на обекта. Във всички тези обекти има голям брой ВиК съоръжения използващи вода от мрежата и връщащи обратно мръсата такава обратно по каналите. При неправилна експлоатация или липса на профилактика с течение на времето се появяват запушвания, течове, неприятни миризми, наводнения. Ето тук може да разчитате на услугите на Стевика България и да се свържете с нейните специалисти. Разполагаме с надеждна и винаги готова техника, винаги готова да влезе в употреба за отпушване на канали в София.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button