HomeОтпушване на канали в Свобода евтино и достъпно

Отпушване на канали в Свобода е услуга за кварталът, която можете да използвате веднага до 40 минути от нас – СтеВиКа България стига да ни сигнализирате на аварийниярт телефон. Денонощно 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата ни сме на линия. Ще бъдете спокойни и ние ще решим ВиК проблеми те качествено и окончателно .

0895 705 833

24 / 7 денонощно до 40 минути

За Ваш апартамвнт, магазин, офис или заведения при нужда от водопроводчик в Свобода – потърсете СтеВиКа. Не Ви се занимава с майстори, да Ви размотават с цени, материали, срокове и инструменти – свържете се с нас:

Отпушване на канали в Свобода от Стевика България – 0895 705 833

Имаме аварийни ВиК специалисти – професионални водопроводчици с опит и осигурена модерна и сигурна техника. Ще сме на адрес при Вас с мощни помпи за налягане и дебит, водоструйки, маркучи и дюзи. Не губете време и се доверете на опитни професионалисти, така че да не нарушавате денят, времето и нервите си.

отпушване на шахта разликата между отпушване на канал и ВиК ремонт
Остър миризма на канал

Надушвате тежката миризма на която ухае каналът? Някои сифони и шахти връщат течности? Време да направите профилактика на Вашите канали. Не го отлагайте, защото проблемите ще станат много по-големи и трудно отстраними. Обадете се на СтеВиКа и проблемът със запушеният Ви канала в ж.к. Свобода ще бъде решен моментално и на конкуретна цена.

Видео диагноситка и отпушване на канали в Свобода

Стевика България разполага с актуална апаратура за видео диагностика на канали. Чрез нея много прецизно и бързо ще открием проблемната зона. по този начина къртенето и разбиването ще е минимално или даже може и да се размине.

Разполагаме и с дюза за отпушване на канали, чрез която под голямо водно налягане прочистваме всички отходни канали и тръби. Така те пак са проходими и като чисто нови:

Ако се нуждаете от услугата отпушане на канали в Свобода не се колебайте – потърсете специлистите от Стевика – 0895 705 833

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button