HomeОтпушване на канали в Оборище денонощен водопроводчик

За отпушване на канали в Оборище  можете да потърсите СтеВиКа България. Денонощно през цялото денонощието и седмица. На Ваше разположение ще сме до 40 мин. за град София. Свържете се с нас и ще отстраним всички Ваши ВиК проблеми на момента, завинаги и на достъпни цени.

0895 705 833

24 / 7 денонощно до 40 минути в Оборище

разликата между отпушване на канал и ВиК ремонт отпушване на шахта

За апартаменти, офиси, магазини или заведения ако търсите водопроводчик в Оборище – потърсете ни. Ако не Ви се търсят майстори, да чакате дати, материали и инструменти – свържете се с нас:

Отпушване на канали в Оборище от Стевика България – 0895 705 833

При нас са налични ВиК майстори – опитни водопроводчици с богата експертиза при всякакви ситуации. Пристигаме с модерна и сигурна техника. Ще сме на адрес при Вас с мощни помпи за налягане и дебит, водоструйки, маркучи и дюзи. Не губете време и се доверете на опитни професионалисти, така че да не нарушавате денят, времето и нервите си.

Остър полъх на канал

Лоша миризма на канал? Някои сифони и шахти връщат течности? Ще направим  профилактика на всички отходни канали. Не го отлагайте, защото проблемите ще станат много по-големи и трудно отстраними. Обадете се на СтеВиКа и проблемът със запушеният Ви канал в ж.к. Оборище ще бъде решен моментално и на конкуретна цена.

Видео диагноситка и отпушване на канали в Оборище

Стевика България разполага с актуална апаратура за видео диагностика на канали. Чрез нея много прецизно и бързо ще открием проблемната зона. по този начина къртенето и разбиването ще е минимално или даже може и да се размине.

Разполагаме и с дюза за отпушване на канали, чрез която под голямо водно налягане прочистваме всички отходни канали и тръби. Така те пак са проходими и като чисто нови:

Ако се нуждаете от услугата отпушане на канали в Оборище не се колебайте – потърсете специлистите от Стевика – 0895 705 833

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button