HomeОтпушване на канали в Обеля денонощно и аварийно

Отпушване на канали
отпушване на канали, отпушване на сифони, отпушване на шахта, отпушване на мивка, отпушване на тоалетна

Отпушване на канали Обеля е услуга, която можете да потърсите при нас – във СтеВиКа България. Аварийно, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата може да разчитате на нас. Ще се сме на линия на Ваш адрес до 40 мин., така че да сте спокойни, че ще се справим всякакви ВиК проблеми навреме, трайно, достъпно, качествено и професионално.

0895 705 833

24 / 7 денонощно до 40 минути

За всяко едно жилище, магазин, офис или ресторант при нужда от водопроводчик в Обеля – потърсете СтеВиКа. Не желаете да търсите майстори, да ги чакате, да Ви размотават с цени, материали и инструменти – свържете се с нас:

Отпушване на канали в Обеля от
Стевика България – 0895 705 833

Имаме аварийни ВиК специалисти – професионални водопроводчици с опит и осигурена модерна и сигурна техника. Ще сме на адрес при Вас с мощни помпи за налягане и дебит, водоструйки, маркучи и дюзи. Не губете време и се доверете на опитни професионалисти, така че да не нарушавате денят, времето и нервите си.

Остър полъх на канал

Усещате острата и спесифична миризма идващата от каналът? Някои сифони и шахти връщат течности? Време да направите профилактика на Вашите канали. Не го отлагайте, защото проблемите ще станат много по-големи и трудно отстраними. Обадете се на СтеВиКа и проблемът със запушеният Ви канала в ж.к. Обеля ще бъде решен моментално и на конкуретна цена.

Видео диагноситка и отпушване на канали в Обеля

Стевика България разполага с актуална апаратура за видео диагностика на канали. Чрез нея много прецизно и бързо ще открием проблемната зона. по този начина къртенето и разбиването ще е минимално или даже може и да се размине.

Разполагаме и с дюза за отпушване на канали, чрез която под голямо водно налягане прочистваме всички отходни канали и тръби. Така те пак са проходими и като чисто нови:

Ако се нуждаете от услугата отпушане на канали в Обеля не се колебайте – потърсете специлистите от Стевика – 0895 705 833

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button