HomeОтпушване на канали в Надежда бързо и евтино

Отпушване на канали
отпушване на канали, отпушване на сифони, отпушване на шахта, отпушване на мивка, отпушване на тоалетна

за ж.к. Надежда можете да потърсите при нас – във СтеВиКа България. Работим денонощно и аварийно – 24 часа, 7 дни в седмицата. Може да разчитате на нас. Ще се озовем при Вас за по-малко от 40 мин. и можете да сте сигурно, че ще се справим с Вашият ВиК проблем веднъж за винаги, чисто, бързо и качествнно.

0895 705 833

24 / 7 денонощно до 40 минути

За всяко едно жилище, магазин, офис или ресторант при нужда от водопроводчик в Надежда – потърсете СтеВиКа. Не желаете да търсите майстори, да ги чакате, да Ви размотават с цени, материали и инструменти – свържете се с нас:

Отпушване на канали в Надежда от
Стевика България – 0895 705 833

Имаме аварийни ВиК специалисти – професионални водопроводчици с опит и осигурена модерна и сигурна техника. Ще сме на адрес при Вас с мощни помпи за налягане и дебит, водоструйки, маркучи и дюзи. Не губете време и се доверете на опитни професионалисти, така че да не нарушавате денят, времето и нервите си.

Остър полъх на канал

Усещате острата и спесифична миризма идващата от каналът? Някои сифони и шахти връщат течности? Време да направите профилактика на Вашите канали. Не го отлагайте, защото проблемите ще станат много по-големи и трудно отстраними. Обадете се на СтеВиКа и проблемът със запушеният Ви канала в ж.к. Надежда ще бъде решен моментално и на конкуретна цена.

Видео диагноситка и отпушване на канали в Надежда

Стевика България разполага с актуална апаратура за видео диагностика на канали. Чрез нея много прецизно и бързо ще открием проблемната зона. по този начина къртенето и разбиването ще е минимално или даже може и да се размине.

Разполагаме и с дюза за отпушване на канали, чрез която под голямо водно налягане прочистваме всички отходни канали и тръби. Така те пак са проходими и като чисто нови:

Ако се нуждаете от услугата отпушане на канали в Надежда не се колебайте – потърсете специлистите от Стевика – 0895 705 833

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button