HomeОтпушване на канали в Модерно предградие дежурен водопроводчик

Отпушване на канали

Ако търсите отпушване на канали в  Модерно предградие може да ни потърсите  и фирма СтеВиКа България ще се отзове веднага за всякакви проблеми свързани с:

отпушване на канали, отпушване на сифони, отпушване на шахта, отпушване на мивка, отпушване на тоалетна

При необходимости на някоя от въпросните услуги при нас може получите мигновенна, трайна и достъпна услуга. Ситуацията ще ще бъде овладяна бързо, акуратно и на ниска цена. Може да ни търсите 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата – не се колебайте, може да разчитате на нас. Ще се озовем аварийно и денонощно. Ще сме при Вас на адрес до 40 мин. навсякъде за град София.

0895 705 833

24 / 7 денонощно до 40 минути

Ако стопанисвате офис, жилище, магазин или ресторант и търсите водопроводчик в Модерно предградие – то това сме ние. Ако не Ви се разправя със майстори, инструменти, течове, мърсотии и миризми просто потърсете

Отпушване на канали в Модерно предградие от
Стевика България – 0895 705 833

Разполагаме с дежурни екипи ВиК специалисти – водопроводчици с готова и налична техника. Ще дойдем на адрес при Вас с мощно помпи за налягане и дебит, водоструйки, маркучи и дюзи. Не губете време и се доверете на опитни професионалисти, така че да не нарушавате денят, времето и нервите си.

Остър полъх на канал

Усещате острата и спесифична миризма идващата от каналът? Някои сифони и шахти връщат течности? Време да направите профилактика на Вашите канали. Не го отлагайте, защото проблемите ще станат много по-големи и трудно отстраними. Обадете се на СтеВиКа и проблемът със запушеният Ви канала в ж.к. Модерно предградие ще бъде решен моментално и на конкуретна цена.

Видео диагноситка и отпушване на канали в Модерно предградие

Стевика България разполага с актуална апаратура за видео диагностика на канали. Чрез нея много прецизно и бързо ще открием проблемната зона. по този начина къртенето и разбиването ще е минимално или даже може и да се размине.

Разполагаме и с дюза за отпушване на канали, чрез която под голямо водно налягане прочистваме всички отходни канали и тръби. Така те пак са проходими и като чисто нови:

Ако се нуждаете от услугата отпушане на канали в Модерно предградие не се колебайте – потърсете специлистите от Стевика – 0895 705 833

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button