HomeОтпушване на канали в Илинден аварийно и денонощно

Отпушване на канали
отпушване на канали, отпушване на сифони, отпушване на шахта, отпушване на мивка, отпушване на тоалетна

Всички тези ВиК услуги в ж.к. Илинден можете да изпозвате от фирма СтеВиКа България ако се свържете с нас. 24 часа на ден, 7 дни в седмицата – ние сме на Ваше разположение аварийно и денонощно. Ще дойдем на място до 40 мин. при Вас и ще отстраним трайно, качествнно и чисто проблемът.

0895 705 833

24 / 7 денонощно до 40 минути

Ако имате офис, жилище, магазин или ресторант и търсите водопроводчик в Илинден – то това сме ние. Ако не Ви се разправя със майстори, инструменти, течове, мърсотии и миризми просто потърсете

Отпушване на канали в Илинден от
Стевика България – 0895 705 833

Разполагаме с дежурни екипи ВиК специалисти – водопроводчици с готова и налична техника. Ще дойдем на адрес при Вас с мощно помпи за налягане и дебит, водоструйки, маркучи и дюзи. не губере време и се доверете на опитни професионалисти, така че да не нарушавате денят, времето и нервите си.

Остър полъх на канал

Усещате острата и спесифична миризма идващата от каналът? Някои сифони и шахти връщат течности? Време да направите профилактика на Вашите канали. Не го отлагайте, защото проблемите ще станат много по-големи и трудно отстраними. Обадете се на СтеВиКа и проблемът със запушеният Ви канала в ж.к. Илинден ще бъде решен моментално и на конкуретна цена.

Видео диагноситка и отпушване на канали в Илинден

Стевика България разполага с актуална апаратура за видео диагностика на канали. Чрез нея много прецизно и бързо ще открием проблемната зона. по този начина къртенето и разбиването ще е минимално или даже може и да се размине.

Разполагаме и с дюза за отпушване на канали, чрез която под голямо водно налягане прочистваме всички отходни канали и тръби. Така те пак са проходими и като чисто нови:

Ако се нуждаете от услугата отпушане на канали в Илинден не се колебайте – потърсете специлистите от Стевика – 0895 705 833

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button