HomeОтпушване на канали в Банишора експресно и достъпно

Отпушване на канали

Експресно и достъпно можем да отпушим вашите отходни канали и шахти в квартал Банишора ако имате някой от следните проблеми:

запушване на канал, запушване на сифон, запушване на шахта, запушване на мивка, запушване на тоалетна

Във фирма Стевика работят професионалисти на които може да разчитате 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Работим аварийно и денонощно. Необходимо е само да се свържете с нас.

0895 705 833

24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, до 40 минути при Вас на адрес

Всеки един офис, търговски обект, жилище, закусвалня което разполага със санитарно-битово звено и стопаните му държат то да е изправно и да не създава проблеми е небходимо да го поддръжат и да псъществават профилактика във времето. Веднага щом усетите тежката миризма на канал и отходни води е необходимо да вземете мерки за да педотвратите запушване и по-голям проблем. Когато не ми се занимва да търсите майстори, да се съобразявате с графиците им за записване и чакане, материалите, миризмите и мърсотията можете да се обърнете към специалистите

Отпушване на канали в Банишора от
Стевика България – 0895 705 833

Разполагаме с техника, съоръжение, специалисти с опиткоито са по всяка време на Ваше разположение в квартал Банишора. Идваме със специален автомобил със собствен воден резервоар, силни помпи за високо налягане.

Тежка миризма на канал

Надушвате неприятната тежка миризма на канал. Виждате връщаши се течности от каналите и сифоните? Не отлагайте профилактиката на Вашите отходни канали. Когато стане късно това ще доведе до тежък, скъп и продължителен ВиК ремонт. Свържете се с нас проблемът ще бъде отстранен бързо и прецизно на ниска цена.

Видео диагноситка и отпушване на канали в Банишора

Стевика България разполага с актуална апаратура за видео диагностика на канали. Чрез нея много прецизно и бързо ще открием проблемната зона. по този начина къртенето и разбиването ще е минимално или даже може и да се размине.

Разполагаме и с дюза за отпушване на канали, чрез която под голямо водно налягане прочистваме всички отходни канали и тръби. Така те пак са проходими и като чисто нови:

Ако се нуждаете от услугата отпушане на канали в Банишора не се колебайте – потърсете специлистите от Стевика – 0895 705 833

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button