HomeОтпушване на канали Връбница 24 часа / 7 дни в седмицата

Отпушване на канали

За отпушване на канали Връбница може да потърсите СтеВиКа България. Дежурно и аварийно през цялото денонощие и седмица сме на Ваше разположение.Може да дойдем при Вас в рамките на 40 мин., и да сте сигурни, че проблемът ще бъде отстранен свовременно, за постоянно, качествено, професионално и на адекватна цена.

отпушване на канали, отпушване на сифони, отпушване на шахта, отпушване на мивка, отпушване на тоалетна

0895 705 833

24 / 7 денонощно до 40 минути

Ако имате апартамент, къща, склад, магазин, офис сграда или заведение и търсите водопроводчик за Връбница – Стевика България може да Ви помогне. Няма нужда да търсите разлини майстори, магазини за материали и инструменти. Просто свържете се с нас:

Отпушване на канали в Връбница от
Стевика България – 0895 705 833

Нашите дежурни ВиК професионалисти са се справяли с всякакви проблеми чрез осигурена модерна и мощна техника. Можем да се озовем незабавно при Вас след подаване на сигнал на дежурните ни телефони. Идваме с мощни помпи за налягане и дебит, водоструйки, маркучи и дюзи за отпушване на канали. Не губете време и се доверете на опитни професионалисти, така че да не нарушавате денят, времето и нервите си.

Остра миризма от канала

Надушвате лоша миризма на канал? От сифон или шахта се връщат течности? Време да направите профилактика на Вашите канали. Не го отлагайте, защото проблемите ще станат много по-големи и трудно отстраними. Обадете се на СтеВиКа и проблемът със запушеният Ви канала в ж.к. Връбница ще бъде решен моментално и на конкуретна цена.

Видео диагноситка и отпушване на канали в Връбница

Стевика България разполага с актуална апаратура за видео диагностика на канали. Чрез нея много прецизно и бързо ще открием проблемната зона. по този начина къртенето и разбиването ще е минимално или даже може и да се размине.

Разполагаме и с дюза за отпушване на канали, чрез която под голямо водно налягане прочистваме всички отходни канали и тръби. Така те пак са проходими и като чисто нови:

Ако се нуждаете от услугата отпушане на канали в Връбница не се колебайте – потърсете специлистите от Стевика – 0895 705 833

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button