ВиК ремонтиВодопроводчик в София и ВиК услуги

May 5, 2021by imarh0

Във всяко жилище в нашият град неделим етап при довършителните или ремонти работи се оказва Водопроводчик в София. Ако се нанасяте в нов дом или правите ВиК ремонт в София, ще ви е от голяма полза да имате под ръка вовопродчик и да сте наясно с препоръките за избор на водопроводни части и санитарна техника. Разликите в характеристиките на материалите и сложността на поддръжката могат да са много огромни.

0895 705 833

Водопроводчик и ВиК услуги за София

до 40 минути при Вас, 24 часа в денонщието, 7 дни в седмицата

Ако се нуждаете аварийно от водопроводчик в София за аварийен ВиК ремонт можете да се обърнете директно към специалистите от фирма Стевика или на телефони 0895 705 833 и ние ще реагираме мигновенно в рамките на 40 мин. Ако положението не е спешно можете да продължите с нашата статия относно изборът и видовете ВиК материали.

Отпушване на канали в София

Нуждата от отпушване на канали в София е чест проблем и отлагането може само да влоши ситуацията

Отпушване на мивка в София

Запушената мивка я прави неизползваема. Това е изключително неприятно в заведение за хранене и отстраняването на проблема на трябва да се отлага.

Отпушване на тоалетна в София

Запушената тоалетна винаги е свързана с неприятни миризми. Съществува риск от плъзвнато на зарази и бактерии.

Отпушване на сифон в София

Подовият софонът често става обект на запушвания от косми и остатъци от миещи и перилни препарати. За това е важно той да се поддръжа в чисто и добро  състояние. Това може да ви спести наводнение!

ВиК ремонт

Фирмата предлага всякакви ВиК ремонти на територията на град София, София-област и град Перник

Видеодиагностика на канали

При по-сложни и деликатни ситуации е добре да се предприеме първоначална видеодиагностика на запушеният канал. Това ще добре по-диба насока за локализирането на проблемното място.

Отводняване

Стевика България разполага с мощни помпи и резервоар за извъшване на всякакви отводнявания на мазета, гаражи и подземни помещения, които са претърпяли наводнение.

Цени за отпушване на канали и ВиК ремонти

Стевика може да Ви предложи конкуренти и достъпни цени за всякакви ВиК ремонти и услуги.

Отпушване на шахта

Разполагаме с мощни дюзи за отпушване на шахти. Дюзите работят съвместно с агрегати, които доставят високо налягане директно през дюзата в запушенбата шахта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button