HomeЦени за ВиК услуги – отпушване на канали и ремонти

Стевика България може да ви предложи конкуренти Цени за ВиК услуги. По-долу изложените цени са за основните услуги предлагани от фирмата.

Трябва да се има предвид, че цените подлежат на прецизиране и договаряне. Възможно е изменение на основната цена след оглед на място от наш специалист или възникване на форсмажорни обстоятелства.

*  Цените са спешни случаи, извън стандартното работно време или извън рамките на град София се договарят предварително по телефона и/или след посещение и оглед от специалист на Стевика.

Отпушване на канали
70 лв.
  • Вертикален щранг от 150 лв.
  • Сифон 70 лв.
  • Тоалетна 80 лв.
  • Мивка 80 лв.
  • Централния щранг - след оглед
ВиК ремонти
60 лв.
  • Смяна на сифон 60 лв.

Запушените тоалетни, мивки и сифони са един често срещан проблем. Стевика предлага ниски цени за отпушване на такива проблеми канали.

https://www.stevika.com/wp-content/uploads/2020/09/-на-канал-Ф400-в-Горна-Баня1-e1599421201846.jpg

ВиК ремонтите са много разнообразен набор от услуги които се налага да бъдат прилагани във всеки един дом, магазин, офис, заведение или друг търговски обект.

вик-ремонти

Трябва да се има предвид, че Цени за ВиК услуги като отпушване на канали, ремонти шахти, канали, сифони, мивки, тоалетни и т.н. по-точно могат да бъдат определени след по-детайлна информация от страна на клиента. Необходимо е да се знаят размери като дължини и диаметри на отвори, тръби. Възможен ли ще е е достъпа на нужната техника. Какви консумативи и ресурси ще трябва да бъдат използвани по време на ремонта. За тази цел най-добре да се свържете със специалистите на Стевика България.

Call Now Button