HomeСмяна на стари ВиК тръби

Във всяка една старя баня, тоалетна или друго мокро и санитарно помещение съществуват стари тръби, които молят за смяна. Добре е да ги огледате и опипате. Неравносите, ръждиви повърхности или хлабави връзки и скоби могат да Ви създадът сериозни проблеми в бъдеще време. Колкото по-рано се погрижите за тях толкова по-спокоен сън ще си осигурте и ще избегнете големи аварии като течове, наводнения и запушени канали, за които може да се наложи да вземете мерки аварийно и не е най-подходящият момент.

Смяна на стари ВиК тръби

0895 705 833

Професионално и на достъпни цени!

Смяна на стари ВиК тръби Смяна на стари ВиК тръби Смяна на стари ВиК тръби
Всико това, ние от Стевика може да Ви предложим на конкурентна цена, с професионално изпълнение, гаранция за извършеният ремонт и вложените части. Кранчета, уплътнениея, разклонения и колена, муфи и меки връзки, скъсани и превъртяни резби, спукани преходници – с всичко това ще се справим и ще осигурим спокойно протичане на Вашият ден.
Смяна на стари ВиК тръби Смяна на стари ВиК тръби Смяна на стари ВиК тръби

Можете да се доверите на Стевика България и нашите професионални ВиК специалисти и техника, 365 дни в годината, 7 дни в седмциата и денонощно за град София. Трябва да се свържете с нас на нашият авариен телефон – 0895 705 833 и след регистриране на сигналът ние ще се отзовем при Вас максимално бързо.

Call Now Button