HomeСмяна на вертикални ВиК щрангове

Ако се нуждаете от смяна на вертикални ВиК щрангове във Вашият имот, апартамент, магазин, ресторант или друг търговски обект фирма Стевика България е насреща и може да Ви помогне в тази задача. Ние ще разкачаим и свалим старите тръби с минимално къртене и създаване на неудобства за Вас. След това ще доставим, монтираме и свържем новите тръби, като ще Ви дадем гаранция за сигурност и спокойствив. Това включва както смяна на щрангове за чиста студена и топла вода, така и щрангове за отходна мръсна вода.

Смяна на вертикални ВиК щрангове

0895 705 833

за Чисто, Качествено и Експресно!

Смяна на вертикални ВиК щрангове
Старите ВиК щрангове е необходими да бъдат подменени, защото материалът, от който саизградени, често е остарял и изгнил. Това може да доведе до големи проблеми по Вашата ВиК инсталация. Отлагайки проблемът това може да Ви струва много по-скъпо напред във времето.

Можете да се доверите на Стевика България и нашите професионални ВиК специалисти и техника, 365 дни в годината, 7 дни в седмциата и денонощно за град София. Трябва да се свържете с нас на нашият авариен телефон – 0895 705 833 и след регистриране на сигналът ние ще се отзовем при Вас максимално бързо.

Call Now Button