HomeОтпушване на канали в Толстой ниски цени

Ако сте от квартал Толстой и имате затлачени и запушени канали можете да потърсите СтеВиКа България. Предлагаме ви аварийна помощ денонощно всеки един ден от седмицата. Можем да
бъдем на адрес при Вас за 40 мин., така че да сте спокойни и проблемът да бъде решен. Ще остраним всякакви ВиК нередности, трайно, достъпно, качествено и професионално.

0895 705 833

24 / 7 денонощно до 40 минути

В апартаментът Ви, Вашият магазин, офис или закусвалня и ако търсите  водопроводчик в Толстой това сме ние – СтеВиКа. Няма нужда да питате за майстори, да обикаляте железарии за материали, да разбирате, да имате инструменти. Просто се свържете с нас:

Отпушване на канали в Толстой от Стевика България – 0895 705 833

Дежурни ВиК специалисти – аварийни водопроводчици справящи се с всякакви ВиК проблеми чрез модерна и сигурна техника. Разполагаме с мощни помпи за налягане и дебит, водоструйки, маркучи и дюзи. Не губете време и се доверете на опитни професионалисти, така че да не нарушавате дневният си ритъм , да губите времето и нервите си.

отпушване на шахта разликата между отпушване на канал и ВиК ремонт
Неприятна миризма на канал

Неприятна и спесифична миризма на канал? Имате сифони и шахти, които връщат течни субстанции? Трбва да се прегледат каналите за евентуални наслагвания и запушвания. Проблемите с времето ще станат много по-големи и трудно отстраними. Обадете се на СтеВиКа и проблемът със запушеният Ви канала в ж.к. Толстой ще бъде решен моментално и на конкуретна цена.

Видео диагноситка и отпушване на канали в Толстой

Стевика България разполага с актуална апаратура за видео диагностика на канали. Чрез нея много прецизно и бързо ще открием проблемната зона. по този начина къртенето и разбиването ще е минимално или даже може и да се размине.

Разполагаме и с дюза за отпушване на канали, чрез която под голямо водно налягане прочистваме всички отходни канали и тръби. Така те пак са проходими и като чисто нови:

Ако се нуждаете от услугата отпушане на канали в Толстой не се колебайте – потърсете специлистите от Стевика – 0895 705 833

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button