HomeОтпушване на канали Манастирски ливади – денонощно 24 / 7

Отпушване на канали

Имайки предвид новата и все още не добре планувана и построена канализационна мрежа в един от най-младите и гъсто населени квартали е добре да сте запознати с услугата отпушване на канали в Манастирски ливади.

0895 705 833

аварийно и денонощно 24 / 7

Може да разчитате на Стевика България, когато се наложи до осъществите профилактика на Вашите запушени канали, сiфони, мивки, тоалетни и т.н. Нашият екип е изграден от специалисти с дългогодишен опит и на които може да разчитате.

Техника за видеодиагностика на канали

Усетите ли онази убийствена миризма на канал и видите ли връщащи се течности от сифона на Вашата баня не е зле да обърнете внимание на този канали и да извикате специалисти за диагностика на състоянието му. Фимрата разпоага с модерна апаратура за видеодиагностика на канали, което позволява много по-точно и по-бързо локализиране на прбоблемът без необходимостта от къртене.

Дюза за отпушване на канали под високо налягане

Дюза за отпушване на канали с високо налягане

Когато запушването бъде открито и то е навътре в канализационната тръба и е невъзможно да бъде достъпено от специаслист е необходимо използването на специална дюза за отпушване на канали. С такива дюзи работещи под огромно налягане и необходимите агрегати и умения за тяхното използване са налични в Стевика България и са готови да бъдат използвани за отпушване на канали в Манастирски ливади.

Ако не ви се разправя с майстори, да търсите инструменти, не разполагате с време и не ви се цапа с мръсни и запушени канали – просто се свържете със Стевика и Вашите канали, сифони, шахти ще бъдат прочистени и отново напълно проходими. Може да ни търсите 24часа в денонощието, 7 дни в седмицата и ние ще се отзовем до 40 минути при Вас – отпушване на канали в Манастирски ливади – 0895 705 833.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button