HomeОтпушване на канали Изгрев – ниски цени

Отпушване на канали

В столичния квартал Изгрев при нужда от отпушване на канали, сифони, шахти, мивки, тоалетни и т.н. независимо дали става дума за Вашето жилище, магазин, офис, заведение, ресторант или сграда може да се свържете със специалистите от СтеВиКа. Те са в състояние да реагират в рамките на 40 минути. Работата ще бъде свършена възможно най-бързо, качествено и професионално със техника на нормални цени а вие ще можете да продължите със задачите за деня, без да се налага да променяте графика си.

0895 705 833

Специалистите постоянно препоръчват на определен период от време да се извършва профилактика и да се почистват канализационните тръби  – това си остава единственият сигурен начин да предотвратите запушването на каналите в Изгрев. В подобна ситуация сифона или канала се запушва и се образува внушителна локва около него. В много от случаите това води до появата на остра неприятна миризма, тъй като отпадъчните води са започнали да текат в обратна посока. 

Oстра неприятна миризма

Обикновено обаче се случва точно обратното – хората са твърде ангажирани, за да мислят за превантивни мерки, докато един ден просто тръбата не се запуши и се наложи спешна реакция. За щастие, има към кого да се обърнете и проблемът да се разреши веднага, бързо и лесно – отпушване на канали в Изгрев от СтеВиКа.

Достъпни цени

Благодарение на модерната техника, с която разполага фирмата, както и впечатляващия опит на професионалистите, всичко ще се случи бързо и по възможно най-рационалния начин на достъпни цени, дори и при спешни и аварийни ремонти като течове и отводнявания. Специалистите разполагат с апаратура и за видео диагностика на канали и в зависимост от конкретната ситуация, ще предприемат най-правилните действия, които да доведат безопасно до бърз резултат.

24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата

Разбира се, каквото и да е предизвикало запушването, то може да бъде бързо отстранено от професионалист. Както вече споменахме, ако живеете квартал Изгрев, професионалистите от Стевика ЕООД ще Ви окажат помощ в рамките на 40 минути, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Всичко, което трябва да направите е да се свържете с нас за отпушване на канали Изгрев – 0895 705 833

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button