HomeОтпушване на канали във Фондови жилища денонощно и евтино

Отпушване на канали
отпушване на канали, отпушване на сифони, отпушване на шахта, отпушване на мивка, отпушване на тоалетна

Всички тези ВиК услуги във ж.к. Фондови жилища можете да изпозвате от фирма СтеВиКа България ако се свържете с нас. 24 часа на ден, 7 дни в седмицата – ние сме на Ваше разположение аварийно и денонощно. Ще дойдем на място до 40 мин. при Вас и ще отстраним трайно, качествнно и чисто проблемът.

0895 705 833

24 / 7 денонощно до 40 минути

Ако имате офис, жилище, магазин или ресторант и търсите водопроводчик във Фондови жилища – то това сме ние. Ако не Ви се разправя със майстори, инструменти, течове, мърсотии и миризми просто потърсете

Отпушване на канали във Фондови жилища от
Стевика България – 0895 705 833

Разполагаме с дежурни екипи ВиК специалисти – водопроводчици с готова и налична техника. Ще дойдем на адрес при Вас с мощно помпи за налягане и дебит, водоструйки, маркучи и дюзи. не губере време и се доверете на опитни професионалисти, така че да не нарушавате денят, времето и нервите си.

Тежка задушлива миризма на канал

Надушвате тежката и остра миризма на канал? От каналът извират течни субстанции? Побързайте да извършите диагностика и преглед на канализационната мрежа на Вашият обект. Ако го пренебрегнете очаквайте по-големи проблеми, които може да се превърнат и в домашни кошмари или избягали клинети. Свържете се с нас – СтеВиКа България и задващият се проблем ще бъде отстранен моментално на Вашият адрес във ж.к. Фондови жилища  на конкуретна цена.

Видео диагноситка и отпушване на канали във Фондови жилища

Фирмата разполага с високотехнологични машини за видео диагностика на канали. Чрез тях много точно и мигновенно ще се фокусираме върху мястото с проблем. Така ще избегнем къртенето и разбиването!

Налична е и дюза за отпушване на канали. С нея и под голямо водно налягане отпушваме и изчистваме всякакви отходни канали и тръби. Така те пак са проходими и като чисто нови:

Търсите услугата отпушане на канали във Фондови жилища, то не се колебайте – потърсете професионалистите от Стевика – 0895 705 833

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button