HomeОтпушване на канали в Сердика аварийно и денонощно

Отпушване на канали
запушване на канал, запушване на сифон, запушване на шахта, запушване на мивка, запушване на тоалетна

При подобен проблем и ако желате да отстранмим запушени канали при Вас в Сердика е необходимо да се свържете с нас. Професионалистите от Стевика България ще сме на място при Вас до 40 мин, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

0895 705 833

24 / 7 денонощно до 40 минути

Ако стопанисвате офис, дом, търговски обект, хранително или питейно заведение и т.н. и имате нужда от ВиК ремонт или водопроводчик. Не искате да се занимавате с майстори, да ги чакае, да търсите инструменти, да се цапате с мърсотии и миризми. Нямате необходимите нерви и възможност и не желаете да променята дневният си график:

Отпушване на канали в Сердика от
Стевика България – 0895 705 833

Ние поддръжаме оборудван автомобил със самостоятелен воден резервоар, помпи за мощно налягане и дебит, водоструйки, дълги маркучи и всичко това се управлява от опитни специалисти. Всеки един запушен канал, сифон, мивка или тоалетна ще бъдат отпушени трайно и бързо.

Тежка миризма на канал

Надушвате неприятната тежка миризма на канал. Виждате връщаши се течности от каналите и сифоните? Не отлагайте профилактиката на Вашите отходни канали. Когато стане късно това ще доведе до тежък, скъп и продължителен ВиК ремонт. Свържете се с нас проблемът ще бъде отстранен бързо и прецизно на ниска цена.

Видео диагноситка и отпушване на канали в Сердика

Стевика България разполага с актуална апаратура за видео диагностика на канали. Чрез нея много прецизно и бързо ще открием проблемната зона. по този начина къртенето и разбиването ще е минимално или даже може и да се размине.

Разполагаме и с дюза за отпушване на канали, чрез която под голямо водно налягане прочистваме всички отходни канали и тръби. Така те пак са проходими и като чисто нови:

Ако се нуждаете от услугата отпушане на канали в Сердика не се колебайте – потърсете специлистите от Стевика – 0895 705 833

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button