HomeОтпушване на канали в Зона Б-5 качествено и на ниски цени

Отпушване на канали
запушен канал, запушен сифон, запушена шахта, запушена мивка, запушена тоалетна

Ако имате такъв или подобен проблем и нужда от отпушване на канали в Зона Б-5, то само трябва да се обадите на специалистите от Стевика България и ние ще се отзовем в рамките на 40 минути, денонощно, 7 дни в седмицата.

0895 705 833

24 / 7 аварийно до 40 минути

За вашето жилище, офис, магазин, ресторант и т.н. при всякакъв ВиК проблем и нужда от водопроводчик. Ако не ви се разправя с майстори, инструменти, мърсотии, миризми. Ако не разполагате с време и нерви и не искате да нарушавате плановете си за деня

Стевика България – 0895 705 833

Фирмата разполага с оборудван автомобил със собствен водоизточник, мощни помпи за високо налягане, водоструйки, дълги маркучи и най-вече специалисти готови да се заемат с всеки един затлачен канал, запушена сифон мивка или тоалетна на място при Вас.

Остра неприятна миризма

Веднага щом усетите острата и неприятна миризма, връщащите се течни субстанции от сифоните и каналите, не отлагайте и не се колебайте докато не е станало късно и аварията е налице. Необходима ви е профилакита на Вашата канализационна мрежа от професионалисти, които ще В спестят време, средства и нерви. Проблемът ще бъде отстранен бързо и прецизно на ниска цена.

Видео диагноситка и отпушване на канали в Зона Б-5

Стевика България поддръжа налина и модерна техника за видео диагностика на канали, с която много точно и прецизно се открива проблемнното място. Така се налага къртене и разбиване и затлачването на тръбата се локализира и отстранява по-бързо.

След което директно може да се изпозлва дюза за отпушване на канали, която под огромно налягане прочиства тръбите и каналите и те отново са проходими и като чисто нови:

За това при нужда от отпушане на канали в Зона Б-5 не се колебайте – потърсете специлистите от Стевика – 0895 705 833

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button