HomeОтпушване на канали в Зона Б-18 денонощно до 40 мин.

Отпушване на канали

Мигновенно и денонощно се случва отпушването на канали в Зона Б-18 от фирма Стевика. Усетите ли някой от тези симтоми:

запушване на канал, запушване на сифон, запушване на шахта, запушване на мивка, запушване на тоалетна

можете веднага да се свържете с нас и нашите специалисти – 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Ще се отзовем аварийно и денонощно на всеки Ваш сигнал. Просто се свържете с нас.

0895 705 833

аварийно 24 часа, 7 дни в седмично за 40 минути при Вас

Ако имате офис, магазин, дом, ресторант или какъвто и да е друг обект в Зоната Б-18 и и искате той да е изправвн и да не създава проблеми трябва да го поддръжат и да правите профилактика. Надушите ли острата миризма е необходимо да предприемете действия за да не стигате да по-голямо запушване и по-голям проблем във Вашата канализационна система. Ако не разполагате с майстори, инструменти, време, нерви и желание да се цапате и да отлагате личните си задачи за деня, а искате специалист да свърши работата бързо, качественно, надеждно, така че да не ви създава повече проблеми

Отпушване на канали в Зона Б-18 от
Стевика България – 0895 705 833

Имаме техника, инструменти, специалисти и опит, така че по всяка време да сме на Ваше разположение в квартал Зона Б-18. Ще дойдем със подготвен ВиК автомобил оборудван със собствен воден резервоар, силни помпи за високо налягане, водоструйки, жила, пружини и дюзи.

Тежка миризма на канал

Надушвате неприятната тежка миризма на канал. Виждате връщаши се течности от каналите и сифоните? Не отлагайте профилактиката на Вашите отходни канали. Когато стане късно това ще доведе до тежък, скъп и продължителен ВиК ремонт. Свържете се с нас проблемът ще бъде отстранен бързо и прецизно на ниска цена.

Видео диагноситка и отпушване на канали в Зона Б-18

Стевика България разполага с актуална апаратура за видео диагностика на канали. Чрез нея много прецизно и бързо ще открием проблемната зона. по този начина къртенето и разбиването ще е минимално или даже може и да се размине.

Разполагаме и с дюза за отпушване на канали, чрез която под голямо водно налягане прочистваме всички отходни канали и тръби. Така те пак са проходими и като чисто нови:

Ако се нуждаете от услугата отпушане на канали в Зона Б-18 не се колебайте – потърсете специлистите от Стевика – 0895 705 833

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button