HomeВиК УслугиОтпушване на канализация – aварийно и денонощноОтпушване на канали и шахти денонощно 24/7

Често в много частни и общински имоти попада и тротоарът/площадката пред жилищния блок или кооперация, където в възможно да се намира сервизният отвор за Вашата канализационна система и точно там да е проблемът налагащ отпушване на шахти. До там е разположена инфраструктурата за която имат грижата да стопанисват частните собственици, а след нея към уличната мрежа е отговорност на местното ВиК дружество.

отпушване на шахта отпушване на шахта отпушване на шахта

0895 705 833
Отпушване на шахти – денонощно и аварийно

Не рядко тези шахти се затлачват от боклуци предшестващи или следващи даден сезон вследствие на прекалено голяма суша или обилни валежи. Точно тогава, независимо от обстоятелствата навън е необходимо да се отпуши на шахтата, защото проблемът засяга всички в сградата и много скоростно може да ескалира.

За щастие фирма Стевика, независимо от сезонът, температурите навън и часът на денощието може да се отзове в рамките на 40 минути при такъв проблем и да го отстрани веднага след като ни подадете сигнал на нашите аварийни телефони.

Стевика разполага с дюза за отпушване на канали, работеща под високо налягане и която може да се използва за аварийно отпушване на канали, като тази. Разполагаме с опитни водопроводчици, които ще извъшат всякакви ВиК услуги и ще могат да отстранят трайно и завинаги всеки проблем.

Call Now Button