Всички подземни гаражи имат един единствен недостатък – под земята са. Освен това, те по-трудно се профилактират, обслужват и ремонтират откъм инфраструктура. От там следва, че рано или късно се стига до отпушване на канал в подземни гаражи заради нарушеният дренаж, хидроизолацията, отводняването и отвеждането на всички подпочвени и битови води през шахти или аварирали транзитно преминаващи тръби.

0895 705 833
Отпушване на канал в подземни гаражи

отводняване, изпомпване, почистване, ВиК ремонт и видеодиагностика

Във всички подземни гаражи снабдени с наклонени входно-изходни рампи съществуват шахти и линейни сифони за водосбор на оттичащите се дъждовни и снеготопящи води. Почти винаги протекторите на гумите донасят или изтръгват от настилката дребни камъчета и прах, които с течение на времето се наслагват и запушват тези шахти. Те от своя страна започват да затлачват канализационните тръби, които след време също се запушват. Това рано или късно води до наводнени мазета и гаражи, като неминумо рано или късно ще се наложи отводняване.

Стевика България може  може да се озове при Вас в рамките на 40 мин. след подаден сигнал на нашият дежурен телефон 0895 705 833 и веднага да се заемем с отводняването или отпушването на шахтата в подземните гаражи. Разполагаме със сигурна техника и опитни водопроводчици, които ще отстранят вскяа една авария, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Може, да направим и видеодиагностика на канали, с което ще си гарантирате много по-експресно и точно локализиране на проблемното място. Чрез мощна дюза за отпушване на канали с високо налягане ще отстраним запушването мигновенно и дълготрайно.

Call Now Button