Полагането на водоотвеждане при покривните или подови воронки, било то вътрешно или външно е неизбежно за всяка една сграда и прилежащите и части пряко изложени на атмосферни условия. В тази връзка нуждата от отпушване и ремонт на дъждовна воронка може да се, каже че е добре да бъде ежегодна профилактика за всеки един добър стопанин.

Ако съществуват външни или хоризонтални отвеждъщи тръби то цялата инсталация е или пряко изложена на външни атмосферни условия или оттичащата се вода и попаднали в нея дребни боклуци, листа и т.н. могат да се затлачат в тръбите и да предизвикат спукване и теч и така  компроментират водоотвеждането или хидроизолацията на покрива.

Независимо дали следствие на замръзване, директно излагане на UV слънчеви лъчи или друга  механична повреда запушване или теч може да Ви създаде много бъдещи главоболия и проблемът да ескалира в цялата сграда и етажите надолу в нея. А покривът е един от най-скъпите и енергоемки за ремонтиране елементи от една сграда.

отпушване на дъждовна воронка ремонт на дъждовна воронка 1 ремонт на дъждовна воронка 2 отпушване и ремонт на дъждовна воронка

0895 705 833
Отпушване и ремонт на дъждовна воронка

на покриви, тераси, балкони, складове, офиси и магазини

Изключително важно е полагането на правилната изолация меду тръбите и покривната воронка да бъде извършено от опитен ВиК специалист запознат с всички подводни камъни при хидроизолацията и покривното водоотвеждането.

Стевика България предлага и отпушване на канализация. Екипът ни пристига на място с подготвена апаратура, с която можем да направим видеодиагностика на канали, така че да премахнем запушването директно с дюза за отпушване на канали чрез високо налягане.

При авария или просто искате наш специалист да погледне или профилактира Вашата покривна водоотвеждаща воронка – можете да ни потърсете и ние ще Ви дадем предложение за справяне с проблемът и ще сме  на Ваш адрес до 40 минути за София-град – 0895 705 833.

Call Now Button