HomeВиК УслугиИзграждане на канализация – ремонт, преместване и преправяне

Канализацията е ВиК съоръжение, което се амортизира с течение на времето, не рядко аварира, като се запушва и затлачва, а понякога се налага и преместването или промяната на съществуващото канализационно трасе. Точно това можем да Ви предложим и ние от Стевика България – ремонт и изграждане на канализация. Работим с професионална техника и разполагме с екип от опитните водопровдочици.

ремонт на канализация изграждане на канализация

0895 705 833
Ремонт и изграждане на канализация

София, София-област, Перник, Перник-област
проектиране, преместване, преправяне и отпушване

Проектирането на канализация е процес, при който се намира и залага правилният канализационен път, подходящите размери и видове тръби, колена, муфи, разклонения и т.н.  Всичко това е необохидмо за се избере точният размер и дълбочина на канализационното трасе, което допълнително би свело разходите за изграждане на канализацията до минимум, и че ще бъде намерен най-добрият наклон позволяващ правилното оттичане без съпътсващи аварии.

Не рядко една канализационна система, дори и добре изградена се налага да бъде преместена, поради появата, отпадането или преместването на някой възел в нея. Също така се налага да бъде преместена поради предстоящи или форсмоажорно започнали стройтелно-монтажни дейности. В такъв случай е добре да се объренте към опитни ВиК специалисти и така да си спестите много главоболия и време.

Раззбира се, фирма Стевика България може да Ви предложи и отпушване на канализация. Съществуваща, но зазатлачена или запушена. Разполагаме с модерна и сигурна техника, осъществяваме видеодиагностика на канали и можем мигновенно да остраним запушването посредствам дюза за отпушване на канали чрез високо налягане.

За това не се колебайте, а просто ни потърсете по телефено. Ще получите неангажиращо ценово предложение и ще можем да се озовем при Вас в рамките на 40 минути за град София.

Call Now Button