HomeВиК УслугиВиК ремонти

ВиК УслугиВиК ремонти

Предлагаме качествени ремонти, с гаранция на ВиК инсталации в София, Софийска и Пернишка област.

ВиК ремонти на инсталацията е специфична услуга, която трябва задължително да се извърши от специалисти. На нашите услуги разчитат както частни лица, така и различни предприятия и фирми. След първия извършен ремонт много от тях остават наши постоянни клиенти, защото разбират, че инсталирането и подмяната на водопроводни части следва да се поверява само на опитни професионалисти. Ние разполагаме със сериозен опит в извършването на различни ремонтни дейности и ВиК инсталации, което ни позволява успешно да изпълняваме всякакви поръчки, независимо от нивото им на сложност.

Изкопаване на канал

Прокопаването на канал може да бъде извършено с багер, мини-багер или ръчно с лопати и кирки в зависимост от терена и възможността за разполагане на техника.

ВиК ремонти – услуги

Предлагаме многобройни услуги, включително пи подмяна на водомери, смесители, монтаж на мивки, тоалетни чинии и моноблокове. Можем да ви помогнем и при изграждането на ревизионни отвори, водопроводни и септични ями, шахти и други, също и при смяна на стари, пукнати или счупени водопроводни тръби.

Ремонт и подмяна на сифони, смесители, водомери

При нужда от подмяната на повреден смесител, сме готови веднага да помогнем с професионална намеса и да предотвратим натрупването на излишни разходи. Когато смесителят не е в изправност, се получават течове, а това води до набъбването на сметките за вода, а в по-лоши случаи и от нужда от Отводняване. В случай, че потърсите навременна помощ, вие ще си спестите много разходи. Нашите специалисти ще проверят в какво се състои проблема и своевременно ще го отстранят. Ако смесителят, сифонът или водомерът могат да бъдат ремонтирани, ние ще го направим. В противен случай, ще ви посъветваме да го замените с нов.

Ремонт и смяна на душ панели

Модерните душ панели са много комфортни за употреба, но в един определен момент те също биха могли да се повредят. В случай, че повредата е малка, нейното отстраняване би било напълно възможно, но когато става дума за голям проблем, може да се наложи демонтаж на стария и инсталация на нов.

Ремонт и смяна на тоалетни казанчета

Те са от съществено значение за осигуряване на необходимия комфорт в тоалетната. Често пъти обаче се получават течове, което е много неприятно както от гледна точка на това, че допълнително увеличава и без това високата влажност в помещението, така и що се отнася до загубите на вода. Нашите професионалисти ще диагностицират проблема и ще го решат по възможно най-рационалния начин.

Предлагаме големи и малки ВиК ремонти от различно естество.

Различните ВиК ремонти могат да включват отстраняване на течове, подмяна на тръби, монтаж на тоалетни чинии, мивки и други.

Можете да разчитате на професионалистите от фирма „Стевика“ за всякакъв тип ремонтни дейности. Ние разполагаме с опитни служители – професионалисти, които ще отговарят напълно на вашите нужди.

Call Now Button