HomeВиК Услуги

Какви услуги предлагаме:ВиК услуги от професионалисти

Отпушване на канализация се осъществява чрез използването на агрегат използващ вода под високо налягане – 160 бара. Почти не съществува запушване или наслагвания по канала, които да издържат на такова налягане. Алтернативният вариант е използването на "пружина" със специален накрайник, който преминава през цялото трасе и разбива и очиства запушванията.
Предлагаме всички видове ВиК ремонти - когато е необходимо изкоп на канал за полагане на тръби, къртене и подмяна на стари или счупени тръби, изграждане на шахти и ревизионни отвори, смяна на кранове, водомери, сифони, монтаж на мивки тоалетни и др. аксесоари, изграждане на нови водопроводи и септични ями.
Използвайки специална фиброоптична камера за видео диагностика, сме в състояние да локираме проблемното място във Вашият запушен канал или тръба. Всичко това може да се случи при всякакъв размер тръба и канали с дължина до 30 метра.
Всяко наводнено помещение е добре да бъде отводнено бързо и скоропостижно. Имаме готовност да използваме два вида помпи - моторна и електрическа според ситуацията, помещението, наводнението и субстанциите. Разбира се веднага след отводняването е добре да бъде извършена дезинфекция на помещенията, която ние осигуряваме.

Не се колебайте да се обадите и при необходимост от други услуги, които също попадат в компетенцията на Стевика България относно водопроводчик и всякакви вик услуги и ремонти. Например отпупвания на запушени и затлачени шахти и канали, подмяна на щрангове, смяна на тръби, прокопаване на канализационни канали смяна на сифони, смяна на казанче, монтаж на мивка, смяна на батерия, монтаж на смесител, смяна на душ, монтаж на тоалетна и други. 

При спешна нужда от водопроводчик за аварийен ВиК ремонт можете да се свържете директно със специалистите от Стевика и ние ще се отзовем мигновенно до 40 мин в рамките на град София. За покрайнините и град Перник също не бихме Ви отказали помощ.

Call Now Button