HomeВиК Услуги

Какви услуги предлагаме:ВиК услуги от професионалисти

Отпушването на канали се осъществява чрез използването на агрегат използващ вода под високо налягане – 160 бара. Почти не съществува запушване или наслагвания по канала, които да издържат на такова налягане. Алтернативният вариант е използването на "пружина" със специален накрайник, който преминава през цялото трасе и разбива и очиства запушванията.
Предлагаме всички видове ВиК ремонти - когато е необходимо изкоп на канал за полагане на тръби, къртене и подмяна на стари или счупени тръби, изграждане на шахти и ревизионни отвори, смяна на кранове, водомери, сифони, монтаж на мивки тоалетни и др. аксесоари, изграждане на нови водопроводи и септични ями.
Използвайки специална фиброоптична камера за видео диагностика, сме в състояние да локираме проблемното място във Вашият запушен канал или тръба. Всичко това може да се случи при всякакъв размер тръба и канали с дължина до 30 метра.
Всяко наводнено помещение е добре да бъде отводнено бързо и скоропостижно. Имаме готовност да използваме два вида помпи - моторна и електрическа според ситуацията, помещението, наводнението и субстанциите. Разбира се веднага след отводняването е добре да бъде извършена дезинфекция на помещенията, която ние осигуряваме.
Call Now Button